1 heart rope.jpg

Een geWELdige DAAD vanuit het hart,

 

voor zorgverleners, 

door bodyworkers

 

Aan zij die zich weken hebben ingezet en meer dan ooit handelden vanuit hun roeping:

“Dank u!”

 

We bekrachtigen onze woorden van dank graag met daden. Met een groep lichaamswerkers engageren we ons op onze beurt voor jullie: samen schenken we 200 gratis herbronnende sessies. Via bewuste aanwezigheid en aanraking bieden we jou een moment om in alle eenvoud tot rust te komen en de verbinding met je lichaam te verdiepen.

 

Ben jij een zorgverlener die hier nood aan heeft? Boek dan rechtstreeks een sessie bij een bodyworker uit je regio. Ken jij een held die dit kan gebruiken? Stuur deze link dan snel even door.

 

OVER ONS

Hoe het begon...

In de vroege Corona-tijden connecteerden 2 zielen van hart tot hart en het initiatief 'Healing for Heroes' werd geboren. Uit bewondering en verwondering over de kracht en focus die de zorgverleners aan de dag leggen om mensen te helpen, kwam een diepe bereidheid om op het juiste moment ook onze bijdrage te mogen leveren aan die zorgverleners.

 

De puurheid van ons idee resulteerde in een groep van bodyworkers verspreid over verschillende landen, die klaar staat om woorden van dank uit te drukken in daden.

Onze bijdrage...

De afgelopen weken waren intens en niet het minst voor heel wat zorgverleners in de frontlinie. De lange shiften en de bijkomende focus op het voorkomen van besmetting vergen veel energie.  Het hele spectrum emoties komt voorbij. Roeping, doorzettingsvermogen en adrenaline drijven hen door te gaan en mensen te helpen.

 

De extra emoties en spanningen van de voorbije weken zetten zich bij velen onbewust vast in het lichaam. Als lichaamswerkers voelen wij ons daarom geroepen iets terug te doen!

 

Zorgverleners die voelen dat ze te veel hebben gegeven, die de connectie met zichzelf even verloren zijn, of die niet opgeladen geraken na enkele dagen recup, bieden we graag een helende sessie aan.

Hiertoe hebben we ons met een groep bodyworkers geëngageerd voor 200 gratis sessies tot eind 2020. Ben jij of ken jij een zorgverlener die hiermee gebaat zou zijn? Via dit overzicht kan je rechtstreeks een afspraak plannen bij een bodyworker uit jouw regio die nog plaatsen beschikbaar heeft.

CONTACT

 

Dit initiatief is gericht aan helden in de zorgsector. Ken jij, of ben jij een zorgverlener die baat zou hebben bij een sessie? Neem dan rechtstreeks contact op met een bodyworker uit jouw regio!

Vragen of feedback over dit initiatief?
Laat het ons hieronder weten!

Bedankt voor de inzending!